Projecten

We tekenden alvast deze succesverhalen op

In onze projecten vertellen we het verhaal van onze klanten. We belichten hierbij onze diensten en oplossingen vanuit verschillende invalshoeken. Niet alleen de stem van de manager telt, maar ook -en vooral- die van de eindgebruiker.

Filters
Reset
Atelier Souffriau verwerft digitale inzichten
KennisProcesStrategie

Atelier Souffriau verwerft inzichten door onderzoek

Atelier Souffriau wil de pure ambacht en smaak van vroeger terug in de beenhouwerij en de traiteurdienst brengen. Uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening kenmerken hen.

Lees meer
Reuse Trading
KennisProcesStrategie

Reuse Trading legt een solide basis voor groei

Reuse Trading is een sterk groeiende speler in de trading sector en omarmt digitale transformatie om deze groei verder te zetten. Deze organisatie is organisch gegroeid en werkt met verouderde systemen.

Lees meer
MensenProces

Trader wil marktpositie versterken door digitalisatie

Deze klant specialiseert zich in de handel van plantaardige grondstoffen en heeft zich door de jaren heen stevig gevestigd in zowel lokale als internationale markten. Een opmerkelijke strategie die de organisatie hanteert, is hun focus op digitalisatie.

Lees meer

Maken we van jouw digitalisering ook een succesverhaal?

Een heldere digitale strategie vormt mee de basis voor de verdere ontwikkeling van je organisatie. Want goed gestructureerde projecten zorgen ervoor dat alle medewerkers binnen jouw organisatie aan den lijve ondervinden waarom digitalisering hun werkleven verbetert.

strategie en projecten