Blog

Inspiratie van onze Digitale Strategen

Naast helpen met je digitale strategie, willen we jou ook graag inspireren. Wat leeft er in de technologiewereld? Welke impact kunnen nieuwe technologische ontwikkelingen hebben voor jouw organisatie? Welke hypes zijn niet meer dan kortstondige trends, en welke zijn er om te blijven?

Op deze blog delen onze digitale strategen graag hun inzichten met jou!

Filters
Reset
web3

Is web3 de toekomst van customer loyalty?

In de laatste jaren is er in de web3 wereld een nieuw narratief ontstaan: het innoveren van customer loyalty programma’s met web3 technologie. Misschien heb je hier al eens iets voorbij zien komen, of misschien is dit helemaal nieuw voor jou. Niet erg, we leggen in deze post uit waar deze evolutie juist over gaat en geven concrete voorbeelden hoe je web3 kan gebruiken om je customer loyalty te versterken.

Lees meer
AIchange management

Is jouw organisatie klaar voor de komst van artificiële intelligentie?

Ja, hier zijn we dan! Nog een bedrijf dat op de AI trein springt en inzichtvolle teksten produceert over hoe het onze organisaties gaat veranderen. Met Digitale Strategen volgen we alle nieuwtjes op de voet. Niet alleen over technologische ontwikkelingen, maar ook over de impact die technologie heeft op organisaties en welke weerstand dit kan opwekken bij werknemers. Deze keer duiken we in de wereld van AI en zoomen we in op hoe je als organisatie met de opkomst van deze technologie kan omgaan.

Lees meer

Nood aan meer inspiratie?

Wij kunnen jou en je medewerkers inspireren met een kennisdelingsessie over een technologisch onderwerp.

Wil je weten welke sessies interessant kunnen zijn voor jullie? Neem dan contact met ons op! Wij geven je graag meer info.