Over ons

Wij zijn Digitale Strategen

Met een passie voor alles wat digitaal is, vormt Digitale Strategen een hechte groep met uiteenlopende achtergronden. Met onze waarden eerlijk, ondernemend en wendbaar creëren wij een omgeving waar iedereen het beste van zichzelf wil geven.

Het is onze missie om jou en je organisatie te helpen met alle vragen rond digitalisering, hoe groot of hoe klein die ook zijn.

Maak kennis met het team en waar wij voor staan.

Digitale Strategen

Het team

Tuur

Digitale Strateeg

digitale strateeg

Stijn

Digitale Strateeg

digitale strateeg

Arne

Digitale Strateeg

Brent

Account Manager

account manager

Matthias

Account Manager

UX-ontwerper

Jasper

UX Ontwerper

designer

Lisa

Designer

Ief

Digitale Strateeg

Jonas

Digitale Strateeg

Olivier

Product Owner

Patrick

Business Analist

Joy

Opleidingscoordinator

Waar wij voor staan

Digitale Strategen zoekt samen met jou naar jouw digitale uitdagingen die het verschil gaan maken. Ook zijn wij graag dé partner voor de implementaties van jouw digitale oplossing. Ons doel ligt in het verbeteren van het innovatievermogen van jouw organisatie en hiervoor geven wij deskundig en duidelijk advies.

 • Ervaring en expertise
  Onze consultants hebben jarenlange ervaring in digitale strategie en transformatie. Zij begrijpen de uitdagingen waar jouw organisatie mee te maken heeft en tekenen bewezen strategieën uit om jouw succes te garanderen. 
 • Resultaatgericht
  Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten. We stellen KPI’s vast en monitoren voortdurend de voortgang om ervoor te zorgen dat jouw digitale strategie de gewenste impact heeft. 
 • Langdurige samenwerking
  We ondersteunen jou gedurende het hele traject van digitale transformatie. Onze samenwerking gaat ook verder na de implementatie van de strategie. Wij blijven beschikbaar voor ondersteuning en optimalisatie. 
 • Op maat
  We zorgen voor begeleiding op maat in de vorm van opleiding, advies of algemene projectbegeleiding. Wij helpen bedrijven om te leren digitaliseren, maar maken onze handen graag vuil met concrete acties en opvolging.

Bij ons komen werken?

Heb je zin om organisaties naar een hoger digitaal niveau te trekken in een team dat impact wil maken op het dagelijks leven? Vul dan snel het contactformulier in en kom met ons praten!

strategie en projecten